Last Minute

Esküvő

Hívjon minket!

+36 70 509 9170

Tematikus Esküvők

A 2014-es év újdonságai

Idén a rusztikus helyett az elegáns lesz a trend, a szabadtér helyett a luxus ihlette helyszínek, mélyebb árnyalatok, intimebb hangulat. Az elegáns stílusjegyeket pedig bátran be tudod csempészni a kiválasztott tematikába, hisz ez egy esküvő, ahol eleganciából sohasem elég! 

m_a_0339

Lenyűgöz Audrey Hepburn? Jelenítsd meg tökéletes eleganciáját az esküvődön!

Külföldön már gyakran kiválaszt a pár egy “témát”, ami lehet egy hangulattól kezdve bármilyen korszakon át akár egy Adams Family esküvő, melyet végigviszünk a teljes folyamaton. A tavalyi év legnépszerűbb stílusa a vintage volt, mely valódi romantikus elemekkel gazdagította az esküvőt. Az esküvő témája meghatározza az összes többi elemet, a helyszínt, a virágokat, a dekorációt, a sütiket, az autót, nem is beszélve a menyasszony ruhájáról.

A stílus vagy mostanában már egyre többször a „téma” fogja össze a részleteket, az adja a színek, hangulatok harmóniáját, míg az egész egy jól megkomponált ünneppé nem szerveződik. A témát illetően nincsenek szabályok, és nincs elcsépelt téma sem, hiszen egy stílusnak is ezernyi árnyalata van, például a romantikát is sokféleképpen lehet megjeleníteni.

Te milyen témát választanál legszívesebben? Írd meg nekünk, biztosan akad egy-két jó ötletünk a megvalósításhoz! 

Számomra az a fontos, hogy a pár egyéniségét tükrözze, emelje ki az esküvő. Egy kerti party, egy tengerparti esküvő vagy egy kötetlen állófogadás jellegét mind a helyszín határozza meg elsődlegesen, de ha ezen felül egy korszakot is szeretnénk megidézni, vintage vagy retro hangulattal felöltöztetve ugyanazt a helyszínt, más és más eredményt kapunk. Az első feladat tehát a téma / stílus / szín kiválasztása, melyhez szívesen adunk ötleteket, inspirációt! Kérdéseitekkel keressetek bátran itt kommentben, skype-on, e-mailen vagy telefonon!

 fotó: Karolina Kárász photography


Google

Küldj hozzászólást!

Az e-mail címedet nem tesszük közzé. A csillagozott mezők kitöltése kötelező.

Post Navigator Supported By Easy Post Navigation