Last Minute

Esküvő

Hívjon minket!

+36 70 509 9170

Milyen a jó esküvőszervező?

lanyviraggalMilyen a jó esküvőszervező?

A jó esküvőszervező olyan, mint egy szakértő jóbarátnő. Fordulhatsz hozzá bármilyen kérdéssel, „fogja a kezed”, de a döntést rád hagyja, sőt, amit Te saját kezűleg szeretnél megoldani, azt is örömmel fogadja. Esetleg szól, ha nem összeillő kombinációt, vagy kezdeti lelkesedésben felesleges kiadást tervezel. Nem erőszakos, viszont empatikus.

További előnyei:

  1. Az esküvőszervezővel költséget spórolsz, mert tartja magát az általad meghatározott kerethez. Olyan fotóst, dekorost, helyszínt javasol, akik az adott árkategóriában a szakma legjobbjai és, akikkel jó a tapasztalata.
  2. Nem fordulhat elő, hogy a vőfély/zenekar, vagy bármelyik szolgáltató lerészegedik, alpári, stb.
  3. Nem fordulhat elő, hogy a zenekar/DJ késik, vagy „nem érzi” a bulit.
  4. Megírja a forgatókönyvet és a vacsora alatt szemmel tartja a vendéglátás menetét. Amit megbeszéltetek, az úgy lesz, azzal a kínálattal, mennyiséggel. A helyszínen lévő kollégák a legjobbat nyújtják, különben nem dolgozna velük
  5. Nem Te leszel az, aki az esküvődön 1,5 órát tölt azzal, hogy a szolgáltatókkal elszámol
  6. Segít az esküvő körül sokszor fellobbanó családi viszály elsimításában. Tapasztalata alapján tanácsot ad kényes helyzetek kezelésére. (pl. kit, hogyan ültess a főasztalhoz, ha mondjuk apukád új felesége nem akar apukád nélkül ülni a vendégek között)
  7. Az általa ajánlott minden szolgáltató a legjobbat fogja nyújtani minőségben és árban is. Sokszor kipróbált, csak megbízható cégeket fog ajánlani, nem olyanokat, akik rajtatok akarnak meggazdagodni, aztán eltűnni, mint szürke szamár a ködben.

 

Google

Küldj hozzászólást!

Az e-mail címedet nem tesszük közzé. A csillagozott mezők kitöltése kötelező.

Post Navigator Supported By Easy Post Navigation