Last Minute

Esküvő

Hívjon minket!

+36 70 509 9170

Miért van szükséged ránk?

m_a_0948Mert sok éves  tapasztalattal rendelkezünk, kreatív és személyre szabott kivitelezéssel váltjuk valóra, amit megálmodtál.

Szisztematikusan, minden részletre odafigyelően segítünk, hogy az esküvőtök egy fantasztikus, felejthetetlen élmény legyen. Azon túl, hogy megspóroljuk Nektek a stresszt és a fejfájást, rengeteg időt, energiát és pénzt takarítunk meg!

Olyan referenciáink vannak a szolgáltatóknál és a helyszíneknél, amelyekből a hozzánk forduló jegyespárok csak profitálhatnak. Figyeljük a határidőket, a szerződéskötéseket, biztonsági hátteret adunk az ajánlatok és szolgáltatások dzsungelében. A legjobb ár-minőség arányt hozzuk ki a budget-ből rejtett költségek nélkül.

Sokan azt mondják, hogy nem engedhetik meg maguknak az esküvőszervezőt.

Mi azt mondjuk, nem engedheted meg magadnak, hogy ne legyen!

Célunk, hogy úgy érzed majd magad, akár egy fővendég a saját esküvődön.

Igazi friss szemléletet, stílust adunk minden esküvőhöz, a külföldi trendeket fogyaszthatóan ültetjük át a magyar piacra design-ban és tervezésben.

Egyedi esküvőket tervezünk szenvedéllyel, jó arány és stílusérzékkel.

Fontosnak tartjuk, hogy ügyfeleinket partnerként kezeljük és 100 %-osan megértsük elképzeléseiket, ötleteiket, stílusukat és személyiségüket, hogy az álmaikat láthassák viszont az esküvőn.


Küldetésünk
, hogy  a választott szolgáltatói csapattal közösen az elképzeléseteknek megfelelő, minőségi munkát nyújtsunk és élvezetes legyen a szervezési időszak is. 

 

Kérd ajánlatunkat még ma!

Kommentek lezárva

Post Navigator Supported By Easy Post Navigation