Last Minute

Esküvő

Hívjon minket!

+36 70 509 9170

Kölcsönzés helyett vásárlás?

m_a_0023Miért jó, ha a kölcsönzés helyett a vásárlást/készíttetést választod?

Hangsúlyozom elöljáróban, hogy annak ajánlom a varratást, aki itthonról szervezi az esküvőjét, és belefér az idejébe a 4-5 ruhapróba. Fontos továbbá az is, hogy egyedi, kreatív ötlettekkel rendelkező menyasszony légy, és azt át is tudd adni a tervezőnek, varrónőnek. Neves tervezők ruháit egyrészt nem “illik” lemásolni, másrészt úgysem lenne olyan, mint az eredeti, így azt jobban megéri kölcsönözni. Láttunk sajnos már olyan menyasszonyt, aki majdnem végigsírta az esküvőjét, olyan szűkre szabták a ruha felső részét, még a nyitótáncot is le kellett fújni.

Amennyiben a fentiektől eltekinthetünk, nézzük a ruhavarratás előnyeit:

1. Kb. annyiba kerül mintha kölcsönöznéd, és tiéd lesz a ruha.

2. De hát egy menyasszonyi ruhát csak egyszer vesz föl az ember lánya, miért kéne megtartani? Sokan megtartják a ruhát emlékbe – milyen jó visszaemlékezni az esküvő napjára, amikor meglátod a szekrényben – de el is adhatod (és máris egy jelentős összeg visszajött), vagy elteheted az unokáidnak (milyen trendi lesz a nagyi ruhájában esküdni ) Vagy, ha olyan a ruha, akár át is alakíttathatod más alkalmakra

3. Új ruhád lesz. Nem kell foltok, sérülések, elszíneződés, kopottság miatt aggódnod

4. Megveszed, a tiéd, és kész. Nem kell kauciót, próbálási díjat, igazítási díjat, tisztítási költséget fizetned

5. Nem fogod végigaggódni az esküvőt, hogy “Jajj, Istenem, csak le ne öntsem / rá ne lépjek, fűre nem mehetek benne, mert egy kisebb vagyont hagyok a kölcsönzőben, ha megsérül a ruha” És milyen jó képek születnek a “Trash the dress” jegyében!

6. Saját méretedre készül, ezért pontosan illeszkedik az alakodra, nem egy nagyobb ruha van rád szűkítve, ezért nincs a ruhában zavaró anyagfelesleg. Arról már nem is beszélve, hogy a Te előnyeidet hangsúlyozza ki, takarva a problémásabb részeket.

7. Kiélheted a kreativitásodat, megjelenítheted az egyéniségedet és az esküvőd stílusát, hangulatát is érzékeltetheted a ruhával. Mivel közösen tervezzük a ruhát, saját elképzelésed alapján készül, vagyis egyéni kívánságaid megjelennek a ruha szabásán, alapanyagában, díszítésében.

8. Nem fordulhat elő, hogy a kiválasztott ruhát egy előző esküvőn baleset éri, ezért nem lesz már meg a ruhád, amikor átvennéd.

9. Ha esetleg a polgári és egyházi esküvő nem egy hétvégére esik, vagy nem minden fényképet tudtok/akartok az esküvő napján elkészíteni, nem kell két kölcsönzési díjat fizetned a ruhádért.

10. A menyasszonyi ruhád alapanyagából készíttethetsz kigészítőket, díszítéseket, vagy akár a vőlegényednek mellényt, nyakkendőt és díszzsebkendőt, mindezt költségkímélő módon

Fotó: Karolina Kárász photography

Google

Küldj hozzászólást!

Az e-mail címedet nem tesszük közzé. A csillagozott mezők kitöltése kötelező.

Post Navigator Supported By Easy Post Navigation