Last Minute

Esküvő

Hívjon minket!

+36 70 509 9170

Kint jártunk a Sportarénában

A tapasztalatok a teljesség igénye nélkül:

kiállításhoz

  1. Gombamód szaporodnak a menyasszonyi tortára specializálódott cukrászdák. Kóstoltunk a levelendulás íztől kezdve a bazsalikomos-baracklekváros csokin át gránátalmás tortákat, amit én ugyan nagyon szerettem, és üdvözlök is, de hiányoltam az egyszerű csokist, az egyszerű málnást vagy eprest, amit bátran be lehet vetni egy esküvőn „fő” tortaként, mert „mindenki szereti”. A másik, hogy 1000-1500,- Ft-ba kerül egy szelet, kicsit olyan érzésem volt, hogy a legtöbben a „felső tízezer” esküvőit lőtték be célcsoportnak, amivel megint nincs baj, csak ha az egyszerű földi halandó keres esküvői tortát 1000 alatt, mert szeretne egy szép, egyszerű, de igényes tortát, akkor nehezen talál a kiállítás tortái között.
  2. A ruhák a legtöbb helyen gyönyörűek voltak, tükrözték a külföldi trendeket, hazai tervezők munkáit is láthattuk, és végre nem a két véglet uralkodott. (ti. ázsia center kontra külföldi nagy tervezőcégek ruhái) A kifutón viszont a kiállító szalonok ruháiból is érdemes lett volna egy-kettőt bemutatni, csak egy tervezőtől láttam bemutatót.
  3. Nem akarok senkit megbántani, lehet az is, hogy rossz időpontban mentem ki, de kettő, azaz 2 ceremóniamestert találtam, akire én is szívesen rábíztam volna az esküvőmet. (részletek privátban, akit érdekel) Lehet, hogy megint csak az én hibám, de viszketek a nyálasságtól és sétálás közben olyan győzködéseket hallottam, amitől fölállt a szőr a hátamon.
  4. Egy menyasszonynak kerestünk cipőt, és nagyon nehezen találtunk olyat, ami nem a „csúcsos orrú” ódivatú, de nem is a 7-9 cm magas tangó, vagy platformos cipő. Szerintem egy esküvőn az egyik legfontosabb, hogy ne fájjon a menyasszony lába, de valahogy az esküvői cipőkínálat – tisztelet a kivételnek – nem akar ehhez felnőni.
  5. A dekoros és fotós cégek is sokan voltak, bár itt is hiányoltam néhány nagy nevet, biztos tele van már a naptáruk
  6.  A helyszín kínálat a tavalyihoz képest kisebb volt, de találtunk néhány említésre méltót, sőt, új helyszínekkel is bővült a palettánk. A budapesti modern és különleges esküvői helyszíneket hiányoltam személy szerint a legjobban, de itt is volt néhány kedvenc, aki ismét képviseltette magát.
  7. A meghívósok szép számban vonultak ki és öröm volt nézni a hatalmas, színvonalas kínálatot, több menyasszonyt is láttam elveszni a nagy választékban
  8. Külön kiemelném az öltönykínálatot: aki öltönyvásárlási szándékkal látogatott ki az Arénába, az igazán el volt kényeztetve mind minőségben, mind árban, mind választékban

 

Végül a helyszínnel kapcsolatban: lehet, hogy megint csak én vagyok a finnyás, de nem érzem adekvátnak a Sportarénát. Olyan sok gyönyörű helyszín van Budapesten, méltóbbat is találhatnánk már egy esküvő kiállításnak. (tudom, van még a kongresszusi központ, de olyan Igazira gondoltam)

Küldj hozzászólást!

Az e-mail címedet nem tesszük közzé. A csillagozott mezők kitöltése kötelező.

Post Navigator Supported By Easy Post Navigation