Last Minute

Esküvő

Hívjon minket!

+36 70 509 9170

Évösszegző – évindító

felhőAsztrológiával sokat foglalkoztam régebben és ez mindig előkerül így év elején. Ugyan már nem nézegetem a saját horoszkópomat egyáltalán az utóbbi pár évben, de előtte napi szinten bújtam a radixokat, elemeztem, főleg párkapcsolati kérdésekben. Úgy látom – és ebben neves asztrológusok is megerősítettek – hogy az elmúlt évek a letisztulás és az elengedés évei voltak (Szaturnusz a skorpióban) és minden, amiért a múltban megdolgoztunk lelki és fizikai szinten egyaránt, a nagy leckéknek, amiket kaptunk, azoknak idén, 2015-ben aratjuk le a gyümölcseit.

Furcsa, számomra hektikus egy év volt ez a 2014, a kínai asztrológia szerint a Ló éve (február végéig még érezteti a hatását, de egyre kevésbé). Rengeteg munkával, tárgyalással, rohanással, fáradtsággal, büntetéssel, könyvelővel, vállalkozással, költözéssel, stb., stb.

Az év eleje még itthon ülősre sikeredett (egy pár hónapos babával), majd beindult minden, kiállítások, weblaptervezés, irodabérlés, festés, berendezés, ajánlatok, megrendelés, kis nyaralás, blogírás, gyerek közben megfordult végre, körben forgott, babauszodába hordás, rendezvény, alig kúszott, végre mászott, szülinapozások és már jött is a Mikulás, FB oldal beüzemel, rendezvény, iroda elköltözik, gyerek szépen jár.

Amit elértünk év végére:

-          a weboldal üzemel végre, bloggal, galériával

-          12 éves sikeres szállodai rendezvényszervezői munkaviszony után hivatalos alapokra fektetett saját rendezvényszervező cég alapítása, saját értékesítéssel, marketinggel, adminisztrációval, könyvelővel

-          a legjobb fej menyasszonyokat 2015-re :)

-          egy egészséges egyévest

-          olyan partnerkapcsolatokat, ahol igazán azokkal dolgozom, akikkel mindig is szerettem volna

Néhány negatív tapasztalattal is gazdagodtunk:

-          nem minden arany, ami elsőre fénylik, baráti és üzleti kapcsolatoknál is rá kellett erre jönnünk

-          a bürokrácia nem ismer határokat

-          a félelem és a megfelelési kényszer tart vissza leginkább embereket attól, hogy megtegyék, amit szeretnének

Nem véletlen, hogy év vége felé, amikor a kozmetikusnál feküdtem a maszkban, ő már a harmadik ember volt a szűkebb környezetemben azon a héten, aki azt mondta, hogy nem bírja tovább, elég volt, legyen vége már, mert nagyon-nagyon elfáradt. (és az se véletlen, hogy a fiatalító, regeneráló pakolást kértem :))

Remélem, őt is sikerül megnyugtatnom, hogy végre egy nyugodtabb időszak következik február 19-től, a szelíd, széplelkű bárányok éve.

A számmisztika szerint pedig (8-as év lesz) a lehetőségek éve áll előttünk; remélem, sokan – hozzám hasonlóan – úgy állnak hozzá ettől függetlenül (és a jegyespárok hogy máshogy állnának??) hogy a január magában hordozza a lehetőséget, hogy ez az év más lesz, jobb lesz, mint az előző, ahogy minden reggel előttünk áll még egy teljes nap lehetősége, és tőlünk függ, hogy mivé alakítjuk.

Kívánok mindenkinek álombeteljesülős, gyümölcsaratós, szép 2015-öt!

Küldj hozzászólást!

Az e-mail címedet nem tesszük közzé. A csillagozott mezők kitöltése kötelező.

Post Navigator Supported By Easy Post Navigation