Last Minute

Esküvő

Hívjon minket!

+36 70 509 9170

Esküvő Trend 2014

Esküvő Trend 2014

rövid ruha kicsi

Egy kisebb de elegáns és ugyanakkor otthonos helyszínen, a Magyar Király Hotelben a Fő utcában tartották az idei Trend 2014 kiállítást Székesfehérváron. A lobbyban volt a kifutó és azt vették körül a kiállítók.  Gyönyörű ruhákat láthattunk, kitűnő helyszíneket ismerhettünk meg és finom sütiket kóstolhattunk. Az idei trend szerint- ahogy már tavaly elkezdődött – mindent lehet:  az esküvői ruha lehet színes vagy fekete is, de ami leginkább hódít, az a rövid ruha, esetleg elöl rövid, hátul hosszú szoknya. Te fölvennél egy hasonlót a Nagy Napon?

A másik fontos újdonság a részletesen kidolgozott, esetleg kövekkel és csipkével díszített hátrész, mely valóban romantikus hatást kelt.

 

 

fodros ruha kicsiA raffok idén sem mentek ki a divatból, és ha nem nyűgözött le a rövid ruha gonolata, a naaagy szoknyával idén sem lőhetsz mellé! A hosszított derék karcsúsít, ha pedig alacsonyabb vagy, inkább A vonalban és uszályban gondolkodj, az nyújtja az alakot.

 

 

 

lila csokor kicsiA virágok terén a Londonból hozott friss, modern és kreatív ötletek, kompozíciók fogadtak minket. A lila ezúttal is hódított és túlnyomórészt elegáns, egyszerű, de szépséges csokrokat láthattunk. Nekem különösen tetszett a csuklódísz virágokból és a hajba tehető élővirágok.

A helyszínek is változatosak voltak; volt magyar csárda, kastélyszálló, modern szálloda, tengerparti esküvőt kínáló utazási iroda. A közös a minőségi szolgáltatás és a szívélyes hangvétel volt. Egytől-egyig remek helyszínek a maguk kategóriájában.

 

Google

Küldj hozzászólást!

Az e-mail címedet nem tesszük közzé. A csillagozott mezők kitöltése kötelező.

Post Navigator Supported By Easy Post Navigation