Last Minute

Esküvő

Hívjon minket!

+36 70 509 9170

Első randis tiplik

heartsickness-428103__180A “ha még nem kérték meg a kezed” rovatban az időben meghozott döntés fontosságáról, a szabad akaratról írunk és arról, hogy van választásod, csak a legjobbal érd be. Higgyétek el, lányok, amint a jó úton jártok, az „Univerzum” (nevezze ki, ahogy szeretné) összefog, hogy megtaláljátok a Nektek valót. Elnézést a férfiaktól, hogy megint női oldalról közelítek, és tisztelet a kivételnek, de a felelősség hárításában vagy az erősebbik nem jár az élen, vagy csak az én barátnőim választanak botrányosan.

Szóval, ott tartunk, hogy az első kapcsolatfelvétel, ismerkedés már megtörtént és randiztok. Álljon itt néhány példa, amikor érdemes nyúlcipőt húzni és nem éveket pazarolni a delikvensre. Rados Virág egykori gimnáziumi magyar irodalom tanárom, azóta öt kötetes író Style Magazinban megjelent cikkéből szeretnék idézni, mert ennél jobban összefoglalni nem lehet, maximum kiegészíteni, hogy mikor van azonnal TIPLI. A későbbi tipli eseteket pedig a következő cikkben találjátok már saját gondolataimmal:

Ha sokat késik:

„Öt percet késel – ám a lovag még többet. Eltelik tíz perc, húsz, közben kérsz egy ásványvizet. Már-már azt fontolgatod, fizetsz, majd elhagyod a terepet, amikor a pasas lazán besétál. Leveti magát az asztalhoz, mintha mi sem történt volna. Te halkan megjegyzed: „késtél.” Erre ő hosszan ecseteli, milyen borzalmas a közlekedés, két órába telt, mire átvergődött Budáról Pestre, ráadásul egy csomót körözött, mire sikerült parkolóhelyet találnia. Te közlöd: ugyanebben a városban laksz, mégis időben idetaláltál. Ő: „most mit vagy úgy oda egy kis késéstől?” Az ilyen pasikkal később szintén gyakran előfordulhat, hogy ha hibáznak, úgyis te leszel a hülye. Udvariasan köszönd meg az ásványvizet, vedd a cókmókodat, és nyugodt léptekkel sétálj ki az ajtón.”

Ha iszik:

„A pasas jóképű, jó társalgó, jó a humora – szóval a mennyekben érzed magad. Aztán feltűnik, hogy egy órán belül már a harmadik unicumot rendeli. Sörrel. Ezt hívják alkoholista koktélnak – nem véletlenül. A negyedik unicum-sörnél már némán figyelsz. Ahelyett, hogy tovább hallgatnál, jobb, ha megkérdezed: „te mindig ennyit iszol?” A pasi valószínűleg a következő válasszal áll majd elő. „á, dehogy. Csak akkor, amikor izgatott vagyok, és csökkentenem kell a feszültséget.” Azaz te nagyon tetszel neki, és ettől baparázott. Ha így áll a dolog, akkor ez a muki valószínűleg mindig a pohár után nyúl, amikor stressz éri. Márpedig az élet tele van stresszhelyzetekkel. Ugye, nem akarsz intim viszonyba kerülni egy iszákossal? Ahelyett, hogy megpróbálnád meggyőzni, az alkohol nem megoldás, köszönj el tőle.”

Ha kritizál:

„A legszebb ruhádban feszítesz, a sminked tökéletes, büszke vagy a szépségedre. Lovagod azonban megjegyzi: túl mély a dekoltázsod, ráadásul a smink nem természetes dolog. Íme, egy bizonytalan férfi, aki retteg a mutatós barátnőtől, mert állandóan azon agyal, azt hímtársai lecsaphatják a kezéről. Ahelyett, hogy gondolatban eltökélnéd, ennek a kedves-aranyos pasinak a kedvéért holnaptól szürke verébbé változol, mondd meg, te így szeretsz öltözködni, és ki sem mész az utcára smink nélkül. Ha bátrabb vagy, szemtől szembe kijentheted: „kisapám, vagy megszoksz, vagy megszöksz.” Ha pedig igazán önérzetes vagy, sok sikert kívánsz az ürgének a penészvirág-kereséshez, plusz elárulod, neked sem ő az eseted. A pasi marasztalni fog, mert kihívásnak érzi majd, hogy nem veszkődsz utána. De akarsz te olyan társat, aki folyton kritizál téged?”

Ha kínos helyzetbe hoz:

„Minden átmenet nélkül letámad a kérdéssel: „ugye, szereted a szexet?” Te meglepetésedben köpni-nyelni nem tudsz, és zavartan kinyögsz egy igent. (Elvégre ki ne szeretné a szexet?) A pasas rögtön kíváncsi lesz, melyek a kedvenc pozitúráid, megengeded-e, hogy hátulról is, és mit szólsz az anális közösüléshez. Ha nem akarsz úgy szerelmeskedni, hogy közben megy a pornóvideó, ha nem pusztán szexkapcsolatot keresel, vagy egyáltalán, az úriembereket szereted, nem pedig a tahókat, a megoldás: hagyod, hogy befejezze a mondatot (hiszen úrinő lévén te nem vágsz közbe), majd közlöd: bocsika, te másfajta partnerre vágysz.”

Ha még nincs túl az exen:

„Jó, ha a pasi szerelmes. Beléd. Rossz, ha valaki másba. Amennyiben állandóan az elvált feleségét, ex-élettársát, volt barátnőjét emlegeti, biztos lehetsz benne: még nincs túl a szakításon. (Sőt, az is lehet, hogy egyáltalán nem szakítottak.) Együtt érzőn végighallgatod a panaszáradatot, feltéve, ha az a tévképzet él a fejedben, hogy te leszel a gyógyír hapsikám szerelmi bánatára, és úgyis átszeret beléd. A valóság azonban nem ilyen rózsaszínű. Amíg valaki nem zárt le egy kapcsolatot tettben és lélekben, addig egy újba sem tud belekezdeni. Búcsúzz el az úrtól, és kívánj neki jobbulást a szerelmi sebből. Ha nagyon tetszik, felajánlhatod: majd akkor keressen, amikor túl lesz a köldöknézésen. Nem fog keresni. Ilyen esetekben a megoldás általában egy harmadik nő, nem pedig te.”

Rados Virág, Style Magazin

Küldj hozzászólást!

Az e-mail címedet nem tesszük közzé. A csillagozott mezők kitöltése kötelező.

Post Navigator Supported By Easy Post Navigation