Last Minute

Esküvő

Hívjon minket!

+36 70 509 9170

A legjobb menyasszonyi ruha fazon Neked

Mindannyiunknak vannak olyan testrészei, amelyeket szeretnénk elrejteni, és aggódunk, hogy az esküvőnkön a reflektorfényben előnyösen mutat-e majd rajtunk álmaink ruhája.

Az, hogy valaki nem manöken alkattal született (és ezzel a legtöbben így vagyunk), nem jelenti azt, hogy ne létezne számára akár több tucat álomszép ruha.

A helyes derékvonal, szabás és szoknya megválasztásával bárki lehet királynő a Nagy Napon!

Ha magas vagy

ID-10042640Te vagy az a szerencsés, aki majd’ mindent felvehet, így nyugodtan próbálj föl több szabású, stílusú, anyagú ruhát, és nézd meg, melyik tetszik a legjobban. Talán a túl rövid ruhákat leszámítva szinte bármit bátran felvehetsz.

Ha alacsony vagy

ID-10055569Az alakot követő szabásvonalú ruhákat keresd, vagy a sellő fazont, a szűkebb fazon nyújtja az alakot. Még ha kicsit szélesebb is itt-ott, jobb az alakot követő ruha (nem a teljesen szűk!), mint a nagy szoknyás fodros, amiben egy kisebb termet szinte teljesen elvész.

Ha fiús alkat vagy

m_a_0001Olyan ruhát érdemes keresned, ami gömbölyű formát kölcsönöz. Bátran válassz nagy szoknyás báli fazont sok réteggel, fodorral, csak arra vigyázz, hogy rajtad maradjon a hangsúly, ne a ruha viseljen Téged, hanem fordítva.

Ha husi vagy

bride-526331_640A gömbölyű divatos! Egy alakot követő ruha „V” nyakkal ideális lehet, hangsúlyozd bátran az adottságaidat, de kerüld a túl szűkre szabott sellő fazont.

Ha mellben vagy erős

A „V” nyakú felsőrész a legelőnyösebb számodra, csak arra kell vigyázni, hogy a jó ízlés határain belül maradj. Egy jó minőségű melltartó is elengedhetetlen lesz, hogy kényelmesen érezd magad egész nap.

Ha mellben Nem vagy elég erős

A fehérnemű a barátod, érdemes beruházni egy jó minőségű melltartóba. A legjobban egy feszes fazonú ruha illik hozzád, bátran használj fodrokat, strasszokat, köveket a mellrésznél.

Ha almaformád van

Tereld a tekinteteket – egy csillogó ruha, hangsúlyos mellrésszel inkább a nyakra, vállakra és dekoltázsra irányítja a tekinteteket.

Ha széles a csípőd (körteforma)

Itt is az A vonal a legjobb megoldás, kihangsúlyozza a vékony derekat, de eltakar mindent, ami az alatt van.

Forrás: Modern Wedding, képek forrása: pixabay.com és Karolina Kárász photography

Küldj hozzászólást!

Az e-mail címedet nem tesszük közzé. A csillagozott mezők kitöltése kötelező.

Post Navigator Supported By Easy Post Navigation