Last Minute

Esküvő

Hívjon minket!

+36 70 509 9170

5 pontos segítség az ideális párt keresőknek

upsetKis segítség egyedülállóknak – köztük legkedvesebb barátnőimnek, akik a legszuperebb csajok a világon, de valahogy nem talál rájuk a szerelem

Egy kis személyes történet:
Sokáig amolyan magyar Bridget Jones voltam, a leghosszabb kapcsolatom 3 éves volt. Tökélyre fejlesztettem a randizást, kollégáim ismerték a 10 kérdéses tesztemet, általában már csak azt kérdezték hétfőn reggel, hogy melyik kérdésnél bukott el a delikvens. Pedig én valóban meg akartam találni az Igazit, boldog párkapcsolatot, családot szerettem volna.

Úgy gondolom, sokunk rendelkezik hasonló, 10-15 éves randizási, párkeresési, párkapcsolat vezetési (menedzselési? ha van ilyen szó) tapasztalattal és szívesen megosztja a még egyedülállókkal, hogy mit tett, min változtatott, aminek eredményeként ma már boldog párkapcsolatban, házasságban él.

Íme az én listám:

1. Kukába a listákkal!

Volt, hogy – már nem is emlékszem az előadóra/íróra – valamilyen ezo tanácsot követve összeírtam, hogy milyen tulajdonságokkal rendelkezzen az ideális férfi, akivel találkozni szeretnék. Meg is kaptam, szinte pontról-pontra. Nem ajánlom senkinek ezt a módszert!!! Az “égiek” megtréfálnak ugyanis, és hiába gondolod, hogy mindent tökéletesen leírtál, valami súlyosan hibádzni fog, és nem áldásnak, hanem átoknak fogod érezni, hogy pont azt kaptad, amit kértél. Az agyad sajnos nem tudja, hogy mi a legjobb neked, jobb a szívügyeket a szívedre bízni. :)

2. Ne legyen tiltólista se

Fent említettem, hogy volt egy 10 kérdéses tesztem + különböző előítéleteken alapuló kizáró okok. Ha például szerette a focit tv-ben nézni, már fordultam is sarkon. Ilyen volt az is, hogy informatikussal nem kezdek. Még, hogy nem tud tangózni? Szóba se jöhet. Alacsony? Már mehet is. (pedig nem vagyok több én sem 160 cm-nél ) Az évek során szinte mindegyik listapontra rácáfolt az élet, úgyhogy lassan kihúztam őket. Rájöttem, hogy nem ezek a fontos értékek, amik alapján eldől, hogy ki az Igazi.

3. Élvezd a szabadságot!

Most, hogy egész nap én vagyok itthon a babával, a férjem 6-ig dolgozik és legkésőbb 8-kor fürdetés, igazán örülök, hogy volt vagy jó 15 évem, amikor teljesen szabad voltam, azt csináltam, amit akartam és akkor, amikor akartam. Ne hagyd, hogy annyira lekössön az ideális partner hajkurászása, hogy csak akörül forogjanak a gondolataid. Tedd meg, amiket szeretnél, elő a “bakancslistával”, mert lesz még jó néhány hónap, amikor örülsz, ha zuhanyozni lesz időd.

4. Csak ésszerű kompromisszumot köss

Mindenhol azt halljuk, hogy márpedig a házasság, együttélés kompromisszumokkal jár. Hallottam én is rengetegszer (boldogtalan?) házasságban élő ismerőseimtől. Persze, bizonyos határokon belül lehet kompromisszumokat kötni, de ugye tudjuk, hogy reménytelen valakit alapjaiban megváltoztatni? Ebből az is következik, hogy te sem tudsz (és ne is akarj) kibújni a bőrödből senki kedvéért. Ami személyiségeddel nem összeegyeztethető, az úgyse lesz hosszútávú változás.

5. Ne agyald túl a dolgokat

Megnézted asztrológiával, ingával, ki tudja még, milyen módszerekkel, hogy vajon ő lesz-e AZ, pedig egyszerűen az érzéseidre kellene hagyatkoznod, érezni fogod, ha valami nem stimmel. Utána még mindig nyomozhatsz, hogy vajon áthidalható-e. Az első megérzésed általában jó, nyugodtan hagyatkozz rá, viszont – amit sok ezo könyvből kihagynak – ne ragaszkodj ehhez foggal-körömmel, ha a tények mást mutatnak! Hiába érezted már az első vacsorán, hogy megkéri majd a kezed, ha egy hét múlva elmegy a kolléganőjével síelni. Örülj, hogy hamar kiderült és nem pazaroltál el újabb éveket. Mindenkit az jellemez leginkább, amit tesz, nem az, amit mond magáról.

Folyt.köv.

Küldj hozzászólást!

Az e-mail címedet nem tesszük közzé. A csillagozott mezők kitöltése kötelező.

Post Navigator Supported By Easy Post Navigation