Last Minute

Esküvő

Hívjon minket!

+36 70 509 9170

Téli esküvők

pinterest winter weddingKözeleg a karácsony. Kicsit több, mint egy hónap van még az ünnepig, így, ha valaki arra vetemedne, hogy egy kisebb létszámú esküvő szervezésébe kezd most (Last Minute) ha nagyon akarja, sikerülhet. A karácsony hagyományosan az eljegyzések időszaka, nem az esküvőké, Szilveszteri esküvőnk is csak egyszer volt az évek során, a pár Szilveszterkor ismerkedett meg, és ezért rendhagyó módon a Szilvesztert választották Nagy Napnak. Így minden Óév búcsúztatón egy kicsit magukat is ünnepelhetik, a szilveszteri bulik amúgy is “elcsépeltek”, “kötelezőek”, így a házassági évfordulójukkal ünnepivé, meghitté varázsolják azt minden évben.

Januári, februári esküvőnél adja magát, hogy elutazzunk néhány napra “valami meleg helyre” pár kedves baráttal és családtaggal, vérmérséklettől és pénztárcától függően. Aki ragaszkodik a hazai télhez, azt mindenképpen arra buzdítanám, hogy ne ragadjon a városban, vidéken a téli táj gyönyörű a fotózáshoz, főleg, ha olyan szerencsések vagyunk, hogy hó is esett előzőleg. A vidéki wellness szállodákban mindjárt ki is pihenhetjük a szervezés okozta fáradalmakat, és a násznép is örülni fog a buli után egy kis relaxáló fürdőnek.

Budapestet se vetném el télen sem, főleg, ha nemzetközi az esküvő, ilyenkor viszont a kilátás még nagyobb hangsúlyt kap, a Duna különösen romantikus, már korán sötétedik, így a fények az egész vacsora alatt gyönyörű hátteret biztosíthatnak. Könnyebb is lefoglalni a népszerű dunaparti helyszíneket a téli hónapokban.

A tél színei “nehezebbek”, mint a vidám tavasz vagy nyár színek, a fehér, jégvirágos, havas háttérhez használjunk bátran drámai színeket, mint a burgundi, a mély lila, de a fekete-fehér dekoráció is ekkor az igazi. A csillogás, a kristályok igazán ünnepivé teszik a téli esküvőt, ekkor érvényesülnek a legjobban a fémes színek is, az arany melegséget, az ezüst eleganciát kölcsönöz az eseménynek.

Nagyanyáink idején a menyegzők még hagyományosan télen köttettek, praktikusan disznóvágások után. A téli esküvők egyre kevésbé lettek népszerűek a hűtő megjelenésével, de a megszokott menük még mai napig tartják magukat: ha megnézzük a hagyományos esküvői menüket, könnyen rábukkanunk a nehezebb ételekre, amelyeket nyáron egyébként nem is ennénk szívesen. (pl. töltött káposzta)

A menyasszonyi ruhát tekintve elmaradhatatlan a pelerin, ha mindig is szerettél volna egyet, itt az alkalom, hogy kipróbáld. A harisnya egyébként is hozzátartozik az esküvői megjelenéshez, csak nyáron, a negyven fokban ettől megengedően eltekintünk, télen viszont nem is kérdés.

Ha különleges, báli hangulatra vágysz az esküvődön, akkor erre a tél a legjobb időszak, kérd ajánlatunkat még ma!

kép forrása: Pinterest http://www.pinterest.com/pin/519321400756285255/


 

Küldj hozzászólást!

Az e-mail címedet nem tesszük közzé. A csillagozott mezők kitöltése kötelező.

Post Navigator Supported By Easy Post Navigation