Last Minute

Esküvő

Hívjon minket!

+36 70 509 9170

Randizós tiplik – amikor jobb felhúzni a nyúlcipőt

                            bőrönd

És a folytatás – amikor már hetek, esetleg hónapok óta együtt vagytok, de nem tudod túltenni magad a következőkön (a teljesség igénye nélkül), szintén jobban jársz, ha felhúzod azt a bizonyos nyúlcipőt:

 

A baráti körödből valakinek (esetleg többeknek) az exe

Nem, nem fog megváltozni, és nem, nem Te leszel az utolsó. Aki mindenkinek „csapja a szelet” az erről nem szokik le idővel, akkor se, ha feleségül vesz, akkor se, ha gyereketek lesz.

 

Ha te fizeted a költségek nagyobb részét

Egy férfi engedné vajon álmai nőjét fizetni az étteremben? Ha a te lakásodban laktok, te fizeted a lakáshitelt, a rezsit, te végzed a házimunkát, akkor gyanús, hogy csak kihasználnak. Észre se veszed és a nappali egyetemét is végigfinanszíroztad. Itt az idő, hogy bezárjon a mamahotel, egy felnőtt férfi pedig tartsa el magát. Akármilyen aranyos is, vagy „művészlélek”, esetleg „mindig balul sül el” az állásinterjú, gondolj arra, hogy fogod eltartani a gyerekeidet a gyedből…

 

Ha nem vagy elég jó

Folyton mások véleményére ad, a legfontosabb, hogy Anyuka mit gondol. Nem elég jó a vacsora, nem takarítasz eleget, és sok a barátnőiddel töltött idő. Nem tudlak megnyugtatni, ez idővel csak rosszabb lesz. Érdemes első körben hagyni, hadd főzzön magának és takarítson maga után, ha nem kapcsol, akkor viszont kívül tágasabb…

 

Mindig te vagy az utolsó

Csak akkor hív, hogy találkozzatok, amikor a Ferkó, a Laci és egyéb haverjai már biztosan nem érnek rá aznap. Táblázd be nyugodtan a hetedet, menj el jógára, és ne reagálj az este 7 utáni „hirtelen jött” randiötletre. Szokja csak meg, hogy 1-2 nappal előre bejelentkezik. (meglepetésnek vásárolt színházjegyre nem érvényes)

 

Hagyja, hogy te fizess

Nem egy barátnőmtől hallottam, hogy akár bevásárlásnál is, a pasi telepakolta a kosarat, majd a kasszánál nézte a plafont. Nem arról van szó, hogy elvárták volna a lányok, hogy meghívják őket a heti bevásárlásra, de ennyire eltűntek volna a férfiak? Lehet azt mondani, hogy anyagias vagyok, de mostanában túl sok ilyen sztorival találkozom, és mindig kiderült a pasasról, hogy egyéb dolgok sincsenek rendben nála. Akkor is tipli, ha étteremben nem ajánlja föl (különösen első randin) a számla rendezését. Megbeszélés és anyagi helyzet kérdése, de szerintem a későbbiekben is elvárható, hogy „egy kicsivel” – mondjuk a borravalóval – többet fizessen a férfi. Szomorúan hallottam már olyanról is, aki rendszeresen hívatta meg magát különböző ürügyekkel. Egy ilyen alaktól mégis mit várhatnánk hosszú távon?

 

Ha nem kísér haza

Éjszaka a városban egyedül mászkálni nem biztonságos, ha az „úriember” tisztel meg azzal, hogy hazavisz, hazakísér, de legalább az autódig elmegy veled, jobban jársz, ha törlöd a számát, hogy tanítaná meg a gyerekeidnek, hogy mi az, amit elvárjanak egy párkapcsolatban?

 

Küldj hozzászólást!

Az e-mail címedet nem tesszük közzé. A csillagozott mezők kitöltése kötelező.

Post Navigator Supported By Easy Post Navigation