Last Minute

Esküvő

Hívjon minket!

+36 70 509 9170

Mi tudjuk, milyen esküvőt szervezni külföldről!

multikulti eskuvoSok pár keres meg bennünket, akik külföldön élnek, de itthon szervezik esküvőjüket. Egyrészt tőlünk nyugatra jóval magasabbak az árak, másrészt legtöbbször a közeli családtagok Magyarországon élnek, ezért esik a választás hazánkra, azon belül is főleg Budapestre.

Ilyenkor nagyon fontos, hogy olyan esküvőszervezőt válasszatok, akinek a személyisége közel áll hozzátok, meg tudtok bízni benne és az értékítéletében, valamint aki beszéli a másik nemzet nyelvét, ismeri kultúráját és már nem egy külföldi-magyar párnak segített a szervezésben.

Az esküvőszervezés hónapjai az öt legstresszesebb időszak közé tartoznak a kutatások szerint egy pár életében. (nem sorrendben, de ide tartozik: munkahely elvesztése, közeli hozzátartozó elvesztése, gyermek születése utáni időszak, munkahelyi előléptetés) Nem is gondolnánk, milyen sok pár veszekszik az esküvő előtti időszakban! Sokszor nagy a családi nyomás is, főleg, ha a szülők fizetik az esküvő egy részét, de a pár között is könnyen vitába torkollhat egy-egy dolog megbeszélése, ha más véleményen van a két fél. Ezt sajnos a kulturális különbségek nem enyhítik. A menyasszony pedig őrlődik a szülők által erőltetett magyaros szokások, vendégmeghívások, és a külföldi vőlegény által ismert szokások, meghatározott kritériumok között. Gondoljunk csak bele, ha az egyik fél ragaszkodik a rántott húshoz, a másik viszont a francia konyhát részesíti előnyben, mi kerüljön akkor a tányérokra és hogyan? Pedig ez még csak egy egészen könnyen áthidalható különbség. Amennyiben ehhez még hozzáadjuk, hogy a neten szörfölve kellene helyszínt és szolgáltatókat választani, kész az idegbaj. Itt jövünk a képbe mi, esküvőszervezők, akik tudják, melyek azok a megoldások, amelyekkel a kulturális különbözőségekből eredő konfliktust el lehet simítani, az eltérő igényeket össze lehet fésülni úgy, hogy mindkét család számára örömteli, kulturálisan harmonikus és érdekes legyen az esküvő.

A neten mindenki fönt van, és nem mindig a legtöbbet ígérő szolgáltató a legjobb (sőt!), illetve sokszor, még a nézelődés időszakában a jegyespárok nem is tudják, milyen szempontok alapján érdemes egy-egy szolgáltatót kiválasztani. A legtöbbször az olcsóbb a drágább, de az is igaz, hogy nem feltétlenül tükrözi a magas ár a magas minőséget. Egy tapasztalt esküvőszervező alaposan lerövidíti és stresszmentesíti ezt a folyamatot: olyan helyszíneket és szolgáltatókat ajánl, akik megbízhatóak és igényesek a munkájukra, és stílusban is passzolnak a pár igényeihez. Egy esküvőszervezővel az is kevésbé lesz zavaró, hogy a vőlegények, még ha nem is érdektelenek, gyakran nem tudnak figyelni a részletekre, így hiába magyarázzák a menyasszonyok, hogy mi, hogyan lenne jó, sokszor kapnak visszautasítást – az esküvőszervezővel viszont nyugodtan meg lehet beszélni a részleteket, őt érdekelni fogja.

kép forrása: pixabay

Küldjetek ajánlatkérést, röviden vázolva álomesküvőtöket, dátumot, létszámot és hamarosan fölvesszük Veletek a kapcsolatot!

 

Küldj hozzászólást!

Az e-mail címedet nem tesszük közzé. A csillagozott mezők kitöltése kötelező.

Post Navigator Supported By Easy Post Navigation