Last Minute

Esküvő

Hívjon minket!

+36 70 509 9170

Kedvencünk, a Hilton

Még gyakornok koromban volt (hatalmas) szerencsém eltölteni egy kis időt a Hilton Budapest értékesítési csapatában. Profizmusuk lenyűgözött. Azóta is meleg szívvel ajánlom a szállodát, tudom, hogy bárkit bármikor oda irányítok, jó kezekben lesz, vörös szőnyege lesz attól kezdve, hogy leszállt a repülőről. 

HiltonA szálloda különlegessége a XIII. századi dominikán kolostor főhajója, ahonnan lenyűgöző kilátás nyílik a városra és a Halászbástyára. Állófogadás vagy akár kisebb létszámú esküvői gálavacsora is lebonyolítható itt, de ha lélegzetelállító hátteret szeretnénk a szertartáshoz, akkor is kitűnő választás ez a helyszín. Igazi történelmi hely, a barokk időket a szálloda homlokzata idézi, az épület két szárnya között pedig a XIII. században épült Szent Miklós templom található. A templomudvart ajtó köti össze a Domonkosok kolostorának kerengőjével, ennek közepén egy nyolc méter mély díszes kút áll, Mátyás király és Zápolya János címerével ékesítve. A szálloda területén fellelt legrégebbi emlék az a kerengőben kiállított 2000 éves mérföldkő, amely egykor a Római Birodalom határát jelezte.

 

 

 

 

Hilton bálterem

Amennyiben nagy létszámú nemzetközi esküvőben gondolkodunk Budapesten,  mindenképpen érdemes számításba vennünk a Hilton Budapestet. Impozáns bálterme akár 400 főre is berendezhető körasztalosan, de ha kisebb az esküvő, érdemes megnézni a különböző stílusú különtermeket is. A konyha és a felszolgálás természetesen 5*-os, a segítőkészség pedig szinte nem ismer határokat, a sales és a bankett csapat mindent megtesz az esküvő sikeréért, szolgáltatóként álom velük együttműködni. Azonnali és a legkisebb részletre kiterjedő válaszokat kaptunk eddig minden alkalommal. Itt tényleg igaz a marketing szöveg, amit számos helyen hallunk: “we exceed your highest expectations”. 

Annak ellenére, hogy csúcsszuper a szolgáltatás, az árak nincsenek elszállva. A díjmentes lakosztály a nászéjszakára már csak hab a tortán, de a dekorációs elemek nagy részéért (pl. gyertyatartó, tükör asztalközép) sem számítanak föl külön költséget.

Negatívumnak talán a Várnegyedben történő parkolást említeném, de egy jó esküvői party után úgysem ül senki a volán mögé.

A lánykéréshez pedig lehetne szebb hátteret találni a Halászbástyánál?

 

 

Küldj hozzászólást!

Az e-mail címedet nem tesszük közzé. A csillagozott mezők kitöltése kötelező.

Post Navigator Supported By Easy Post Navigation