Last Minute

Esküvő

Hívjon minket!

+36 70 509 9170

Kapcsolat

LovasELast Minute Esküvő esküvőszervező iroda

T +36 70 509 9170

E kapcsolat@lastminuteeskuvo.hu

W www.lastminuteeskuvo.hu

Cím: 1148 Budapest, Kerepesi út 76/e

Rendezvény és esküvőszervezés: Lovas Edit

 

Szállodai rendezvényszervezőként kezdtem dolgozni (budapesti és vidéki 4-és 5*-os házak) 2001-ben a főiskola és a kiegészítő egyetemi képzés elvégzése után, először üzemeltetésen, majd a rendezvény-értékesítésen. Az elmúlt 8 év során bankett részlegünk egyre több last minute lekérést kapott, és ami eleinte furcsa volt, esküvőkre is. A menyasszonyok többnyire akkor kerestek meg minket, amikor a kezdeti lelkesedés alábbhagyott a szervezésben és kezdtek összecsapni a hullámok a fejük felett. Sokat segítettünk a megfelelő szolgáltatók megtalálásában és természetesen a vendéglátással kapcsolatos bármilyen kérdésben is. Kislányom születése után döntöttem úgy, hogy nem szállodásként térek vissza a rendezvények és az esküvők világába, hanem, mint szervező. Több éves tapasztalatomnak köszönhetően a hozzám fordulóknak biztos kezekben lesz az esküvője, akár rövid szervezési határidővel is.

Tudom, hogy milyen nehéz külföldről esküvőt  szervezni és munkám során több angol, német és olasz párnak segítettem már a nyelvi, tér-és időbeli eltérések leküzdésében. Angolul és olaszul beszélek felső fokon, a németet tanulom. Csak olyan szolgáltatót ajánlok, akinek a munkája minőségéről személyesen is meggyőződtem. A forgatókönyvet Veletek együtt készítem, a Ti igényeiteket figyelembe véve, a többi szolgáltatónak is teret engedve, hogy ők is munkájuk legjavát adhassák a Nagy Napon. Több helyszínajánlatot küldök, és személyesen is részt veszek a helyszínbejárásokon. Segítek a ruha kiválasztásában, elmegyek a tortakóstolásra, smink- és frizurapróbára.

Hazalátogatásotok/találkozásaink alkalmával egy egész (vagy igény szerint több) napot töltök Veletek, végigjárva a helyszíneket, kóstolókat, találkozókat az ajánlott szolgáltatókkal.

  

Kérd kötelezettségek nélküli ajánlatunkat!

Kommentek lezárva

Post Navigator Supported By Easy Post Navigation