Last Minute

Esküvő

Hívjon minket!

+36 70 509 9170

Helyszínbemutatók: A Budavár Szalon

Budavár Szalon2

Minden héten igyekszünk egy esküvős helyszínt bemutatni Nektek részletesen. Azt is eláruljuk, amit háznézéskor nem kötnek az orrotokra.

Mindenki a számára tökéletes helyszínt keresi, de ha nincs tisztában saját prioritásaival, könnyen elvész a sok kecsegtető ajánlat között. A legfontosabb tehát, hogy tisztázzátok magatokban, mit szeretnétek, mi a legfontosabb, mielőtt elkezdtek keresgélni. Rendezvényszervezőnk első kérdése is ez lesz, mielőtt elkezdi a számotokra tökéletes helyszín felkutatását. Az is jó, ha érzésekben, hangulatokban, képekben adjátok át az információt, például „családias hangulatú helyszínt keresünk, olyan kockás terítőset”, vagy „olyat szeretnénk, ami szabad stílusú, lehet grillezni a kertben, van medence és kötetlen, nem formális vacsorára gondoltunk”.

 

Az első helyszínünk, amit bemutatunk a Budavár Szalon

Fent a Budai Várban, az Országház utcában található az egykori országgyűlési díszterem. Ameddig meg nem építették a parlamentet, ebben a díszteremben ülésezett az országgyűlés. Ma a Magyar Tudományos Akadémia tulajdonában van, cateringre nincs kizárólagos szerződésük, tőlünk is kérhettek például ajánlatot.

Az Úri utca felől érdemes a násznéppel megközelíteni az impozáns kertet, ami kedvelt helyszíne welcome fogadásoknak rendezvények, esküvők alkalmával. A kertből vörös szőnyeg vezet föl a széles, arany korlátos díszlépcsőn a díszterembe. A belmagasság hatalmas, és a terem arany stukkóinak, díszítettségének köszönhetően nem szükséges a falakat dekorálni, elegendőek az asztalközepek és a főasztal dísz. A terem 150 főre rendezhető be kényelmesen, táncparkettel, büféasztalokkal. Amennyiben felszolgált díszvacsorát választotok, 170 főig is kényelmes, marad még hely a táncnak.

A terem mögött van egy kisebb helyiség, ami zárható, így az ajándékok biztonságba helyezhetőek, illetve az átöltözés, frizura és sminkigazítás is megoldott, nem a mosdóba kell szaladgálni.

Amire feltétlenül vigyázzatok a cateringes megbízásnál: az ételek melegítése és hűtése mindenképpen legyen megoldva, nincs saját konyhája az Akadémiának a helyszínen, viszont bőven van hely a tárolásra.  Csak olyan rendezvényszervező céget bízzatok meg, akik már sokszor bizonyítottak és megfelelő eszközparkkal rendelkeznek egy kitelepüléshez. Teherlift nincs az épületben, így a teremberendezéshez megfelelő számú személyzet kell, úgy, ahogy az ételek szállításához, tálaláshoz is.

Ígértem, hogy nem fogok finomkodni, így megosztom veletek a helyszín két legnagyobb hátrányát is: az egyik a klíma hiánya, a másik a szomszédos házak közelsége, ahol a lakók gyakran panaszkodnak a hangerő miatt. A szellőzés valamennyire megoldott, de a nyári nagy melegben a mobilklímás segítség mindenképpen szükséges, feltétlenül járjatok ennek utána, mielőtt lefoglaljátok a helyet. DJ-k pedig sokszor panaszkodnak, hogy este 10 után le kell tekerni a hangerőt, így például mélyládát mi nem is szoktunk bevinni. Erre is megoldás a mobil klíma, ugyanis az ablakok, ha be vannak csukva, jelentősen csökkentik a kiszűrődő hangerőt.

Az egyik legnagyobb előnye a helyszínnek az impozáns termen kívül a hátsó terasz és az este is használható kert. Ceremóniamesterünknek remek ötletei vannak a hangulat fokozásához szabadtéren is, melyhez a lampionos fények remek hátteret adnak.

A terem bútorokkal, fehér vagy ekrü terítéssel, székszoknyákkal, főasztal dísszel, asztalközepekkel, tálszervizes cateringgel és 8 órás italcsomaggal 19.500,- Ft / fő ártól bérelhető, min. 100 fős megrendelés esetén.

Kérd részletes ajánlatunkat még ma!


 


 

Küldj hozzászólást!

Az e-mail címedet nem tesszük közzé. A csillagozott mezők kitöltése kötelező.

Post Navigator Supported By Easy Post Navigation