Last Minute

Esküvő

Hívjon minket!

+36 70 509 9170

Esküvői asztrológia

esküvői asztrológiaSzinte mindenkit érdekel, nem véletlenül az újságok egyik legnépszerűbb rovata az asztrológia. Pont az esküvőnk előtt ne foglalkoztatna a kérdés? Na, nem azt szeretném sugallani, hogy újságasztrológia alapján házasodjatok, de egy asztrológus véleményét kikérni a választott napról érdemes lehet.

A kínai asztrológia azt vizsgálja ilyenkor elsősorban, hogy az adott nap melyik jegybe esik és ez a jegy mennyire harmonizál a pár tagjainak napjegyével. (a 12 jegy naponta váltja egymást a kínai asztrológiában, a nyugatiban a Hold jegyváltásait veszik figyelembe a valamilyen eseményre kedvező vagy kedvezőtlen napok meghatározásánál az asztrológusok, persze egy esküvőnél ez ennél bonyolultabb, a napi bolygóállásokat vetik össze a pár tagjainak születési horoszkópjával) Ekkor találkozhatunk olyan esetekkel, hogy a pár egyik tagjának nagyon „fekszik” a választott nap, a másiknak viszont egyáltalán nem. Érdemes az asztrológust néhány szimpatikus dátummal a tarsolyunkban fölkeresni, ne akkor forduljunk hozzá, amikor már mindent lefoglaltunk. Ne ijedjen meg azonban senki, ha véletlenül nem a legideálisabb a nap, amit egyéb más dátumhoz kötődően választottak, olyan dátum úgysem lesz, ahol minden fényszög tökéletes és csak pozitív hatások érvényesülnek. A nagyon negatív fényszögeknél azért vigyáznék, főleg a Mars rossz fényszögeivel, amik sok veszekedést hozhatnak a házasságba.

Az asztrológus törekszik majd a legharmonikusabb időpont kiválasztására, ami összhangban áll a párok születési horoszkópjával is. Meg kell azonban azt is jegyezni, hogy hiába számítunk ki mindent tökéletesen, az égiek gyakran megviccelnek bennünket, váratlan események mindig közbecsúszhatnak, vagy éppen a jó előre kinézett pozitív fényszög teljesen mást jelent az idő távlatában, mint amire először gondoltunk. (ezért a jó asztrológus megválasztása is kulcskérdés!)

Alapvető kérdéseken pedig a megfelelő kezdőnap sem változtat, tehát ne álmodjunk arról, hogy ha eddig sokat veszekedtünk, az majd a házasságtól megoldódik. Természetesen fordítva is igaz, a „házasság horoszkópja” a házasságé, mint szerződésé, mint a két fél közötti intézményesített viszonyé, ha addig a pontig minden rendben volt, nem a dátum miatt fog elromlani a kapcsolat. Tegyünk azért meg persze minden tőlünk telhetőt ezen a téren is, ha már esküvőt tervezünk. Másrészt már a párkapcsolati asztrológiai elemzésnél ki kell derülnie annak, hogy mely téren kell majd nehézségekkel szembenéznie a párnak, illetve mely területeken lesz harmonikus az együttélés. Itt egészen prózai dolgokra is gondolhatunk, látszik például, ha irritál majd a párunk rendetlensége.

Olyat egyébként már láttunk, hogy a pár kitűnően élt együtt évekig, majd miután összeházasodtak, az egyik fél annyira bezárva érezte magát, hogy el kellett válniuk, hogy ismét jól működjön a kapcsolat. Az erre utaló jel (szerződésekkel, joggal hadilábon állt az illető) már a születési horoszkópban is ott volt, nem a házasság rosszul megválasztott dátumában keresendő az ok, persze az is rátehet ilyenkor egy „lapáttal”.

Érdemes tehát erre is odafigyelni, ha már minden apró részletet gondosan megtervezünk.

Kép forrása: freedigitalphotos.net


Küldj hozzászólást!

Az e-mail címedet nem tesszük közzé. A csillagozott mezők kitöltése kötelező.

Post Navigator Supported By Easy Post Navigation